Kwaliteitsvolle zonnewering op maat

Zonnewering op maat

Zowel binnen als buiten

Duurzame materialen

Bent u op zoek naar kwalitatieve zonnewering op maat voor uw terras of ramen? Kies dan voor de ervaring en het persoonlijk advies van STOR’HOUSE in Berchem, Antwerpen. Wij bieden zonnewering op maat aan voor buiten alsook raamdecoratie voor binnenshuis. Met ons maatwerk bent u zeker van een uniek resultaat dat bij de stijl van uw woning past.

upu

Heeft u vragen over onze jaloezieën? U kan ons bereiken via telefoon of e-mail.

LECLEF scaled e1667497810100

Laat uw zonnewering op maat installeren door een professional

Wilt u rolluiken, schermen, terrasoverkappingen of lamellen laten installeren? Dit en nog zoveel meer is mogelijk bij uw partner in zonnewering STOR’HOUSE in Berchem. Wij geven u het juiste advies en brengen u op de hoogte van alle mogelijkheden zodat u steeds een doordachte keuze kunt maken. U heeft onder andere keuze tussen elektrische zonnewering of een manuele bediening. Bovendien werken we enkel met duurzame materialen. Zo kunt u langer genieten van de kwalitatieve zonnewering op maat. Wij raden u onze zonnescreens op maat aan, omdat ze zorgen voor een optimaal temperatuurbehoud en sterke isolatie, zonder uw uitzicht te belemmeren.

Vraag uw offerte aan

Wilt u uw zonnewering op maat door een professional laten plaatsen? Twijfel dan niet om ons te contacteren en wij stellen zo snel mogelijk een offerte op. Weet u niet goed welke zonnewering u moet kiezen? Wij geven u met veel plezier advies over de juiste kleuren en materialen. Vraag uw offerte aan en bel naar 03 235 62 72 of stuur ons een e-mail naar info@storhouse.be en wij gaan voor u aan de slag! Neem gerust ook al eens een kijkje in onze vorige projecten zodat u een idee krijgt van alle mogelijkheden.

Premium collectie