Elektrische zonwering

Zonwering op maat

Zowel binnen als buiten

Duurzame materialen

Bij STOR’HOUSE in Berchem begrijpen we dat elektrische zonwering niet alleen een stijlvolle aanvulling is op uw huis of bedrijf, maar ook een investering in comfort en gemak. Het is eenvoudig te bedienen, energiezuinig en past zich aan uw leef- of werkomgeving aan. Een druk op de knop is voldoende om de gewenste schaduw te creëren, wat het ideaal maakt als u van binnen naar buiten gaat.

electric blinds

Heeft u vragen over onze jaloezieën? U kan ons bereiken via telefoon of e-mail.

bifold door blinds 1

Ontdek de veelzijdigheid van elektrische zonwering

Elektrische zonwering is er in allerlei soorten en maten voor elke stijl en functie. Bij ons hebt u de keuze uit elektrische rolluiken, automatische zonneschermen, of zelfs pergola’s. Rolluiken bieden optimale privacy en veiligheid, terwijl warmtewerende zonwering ideaal is voor patio’s en terrassen. Pergola’s, aan de andere kant, staan garant voor een elegante look en flexibele schaduwopties en doen uw buitenzonwering perfect passen in het geheel. Elektrische zonweringen zijn ook een uitstekende optie als terrasoverkapping om de klanten op uw buitenterras een aangename ervaring te bezorgen.

Vraag advies en investeer in comfort

Wilt u persoonlijk advies om de perfecte zonwering voor uw buitenruimte te vinden? Onze experts staan klaar om u door alle opties te leiden. We bieden een vrijblijvend adviesgesprek, waarin we grondig uw behoeften analyseren om zonwering op maat te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een zorgeloze zomer.

Roller Blockout Mendoza 1 1