Dupligordijnen

C148 — bedroom — cells

Multifunctionele dupligordijnen

Dupligordijnen zijn toonbeelden van multifunctionele raamdecoratie in ons assortiment. Ze lijken een beetje op plisségordijnen, maar dan met dubbele stof. Daardoor worden ze soms dubbele plissé genoemd.

Zouden dupligordijnen goed in uw interieur passen? Kom ze dan eens bewonderen in onze winkel!

Dupligordijnen met naadloze afwerking

De gordijnen kan u met een doorlopende ketting of een stang bedienen, maar net zoals gewone plisségordijnen kan u die ook gewoon met de hand openen en sluiten. Een andere optie is de elektrische besturing waarbij het mogelijk is om het gordijn via uw smarthome te regelen. De koorden zitten verstopt tussen de stoffen wat zorgt voor een naadloze afwerking.

De transparantie van uw gordijn wordt bepaald door welke stof u selecteert uit ons ruime assortiment. Door de dubbele stof hebt u niet alleen de opties transparant, semi-transparant of verduisterend, maar zijn er daarnaast gradaties in transparantie. De dubbele stof geeft daarenboven een hogere isolerende waarde van uw gordijn.

Naast effen stoffen kan u voor varianten met patronen en reflecterende of brandwerende eigenschappen kiezen. De gordijnen zijn heel efficiënt, makkelijk te gebruiken en onderhoudsarm. Dankzij hun duurzame karakter zullen ze lang meegaan.

image00001

Weetje

Wist u dat binnenzonwering 35 à 65 % van de warmte-energie tegenhoudt?

C172 — bathroom — cells

Dupligordijnen, ideaal voor grote ramen

Een interessant voordeel van dupligordijnen tegenover plisségordijnen is dat ze groter kunnen zijn: tot wel 300 cm breed en 260 cm hoog. De gordijnen zijn dus geschikt voor grotere raampartijen. U kan het uitzicht van de gordijnen compleet aan uw smaak aanpassen door het enorme assortiment aan stoffen, we hebben zelfs een brandvertragende soort. In ieder geval krijgt u van ons een mooie garantie op uw dupligordijnen.