Houten jaloezieën

Houten jaloezieën met een warme uitstraling

De natuurlijke materialen van houten jaloezieën zullen uw ruimte meteen een warme en gezellige toets geven. Jaloezieën staan ervoor bekend dat ze heel erg efficiënt zijn en daarenboven makkelijk in gebruik.

houten lamellen

Heeft u vragen over houten jaloezieën? U kan ons bereiken via telefoon of e-mail.

LECLEF scaled e1667497810100

Manuele of elektrische bediening

Om de houten jaloezieën te bedienen, kan u uit een manuele bediening met een koord of elektrische bediening kiezen. Als u voor elektrische bediening gaat, hebt u de optie om uw zonwering met uw smarthome te bedienen. U kan zelf bepalen hoeveel licht u wenst door te laten.

Aangezien houten lamellen de natuurlijkste vorm van zonwering zijn, wordt licht weinig of niet weerkaatst. Dat creëert dan weer een mooi licht– en schaduweffect. Bovendien zijn houten lamellen onderhoudsarm en erg duurzaam.

Weetje

Wist u dat wij raamdecoratie met koorden kindveilig kunnen maken? Er bestaat immers een systeem waarbij de koorden vanzelf loskomen bij te hoge spanning. Uiteraard zijn die dan ook makkelijk weer in elkaar te steken.

Houten lamellen in allerhande kleuren & houtsoorten

De houten lamellen kunnen 16, 25 of 50 mm breed zijn, voor de hele zonwering zijn de maximale breedte en hoogte 360 cm. In ons assortiment vindt u een grote variatie aan kleuren, houtsoorten en texturen. U krijgt bij ons trouwens een ruime garantie op houten lamellen.

Premium collectie