Houten zonwering

Zonwering op maat

Zowel binnen als buiten

Duurzame materialen

Wilt u houten zonwering laten installeren in uw huis voor een warme uitstraling? Dan moet u bij STOR’HOUSE in Berchem, Antwerpen zijn. Wij installeren houten jaloezieën die zorgen voor een gezellige sfeer. De zonwering is zeer efficiënt en makkelijk in gebruik. Kies zelf de lichtinval en laat uw lamellen door ons installeren.

picture 5

Heeft u vragen over onze jaloezieën? U kan ons bereiken via telefoon of e-mail.

picture 6

Met onze houten zonwering creëert u een warme sfeer

Natuurlijke materialen zijn ideaal voor uw raamdecoratie. De houten zonwering van STOR’HOUSE is daar een mooi voorbeeld van. Houten lamellen zijn de meest natuurlijke vorm van zonwering voor binnen. Ze kunnen 16, 25, 50 of 70 mm breed zijn. Voor de hele zonwering is de maximale breedte en hoogte 360 cm. In ons assortiment vindt u een grote variatie aan kleuren, houtsoorten en texturen. Hout weerkaatst weinig tot geen licht, wat zorgt voor een mooi licht- en schaduweffect. Bovendien is het net als onze aluminium zonwering onderhoudsarm en zeer duurzaam. Onze lamellen kunt u zowel manueel als elektrisch bedienen. Kies de zonwering op maat voor uw woning en wij zorgen voor de kwaliteit en een persoonlijke afwerking. U krijgt bij ons trouwens een ruime garantie op houten lamellen.

Kom langs en ervaar de natuur in stijl

Bent u klaar om de stap naar luxe en duurzaamheid te zetten? Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Verrijk uw leef- of werkruimte met het ingetogen, maar opvallende karakter van houten zonwering. Contacteer ons nu en transformeer uw ruimte in een oase van comfort en stijl.

picture 7