Zonwering en raamdecoratie voor binnen

Zonwering op maat

Zowel binnen als buiten

Duurzame materialen

Zoekt u naar de ideale zonwering voor uw ramen binnen in uw woning? Bij STOR’HOUSE in Berchem vindt u alle soorten binnenzonwering die u nodig heeft. Bij ons heeft u de keuze tussen verschillende soorten binnenzonwering in allerlei materialen en kleuren. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een strakke en moderne binnenzonwering op maat en maakt u uw huis compleet. Door zonwering te installeren aan uw binnenramen houdt u de warmte buiten, zodat uw huis goed koel blijft in de zomer.

falal

Heeft u vragen over onze jaloezieën? U kan ons bereiken via telefoon of e-mail.

falal 3 1

Geniet van moderne zonwering op maat binnen in uw woning

Met onze zonwering bent u zeker van een uniek en duurzaam resultaat aan uw binnenramen. Al onze opties voor binnen geven een strakke, moderne uitstraling en beschermen u optimaal tegen hevig zonlicht. Vertrouw op onze raamdecoratie om de warmte tegen te houden en de lichtinval te controleren. Ontdek ook onze kwalitatieve aluminium zonwering die nauwelijks onderhoud vraagt. Houten zonwering voor uw binnenramen geeft dan weer een warme uitstraling aan een ruimte. Bij deze producten kunt u gaan voor zowel een manuele als een elektrische bediening van uw zonwering. Wilt u binnen liever een meer gesloten alternatief als zonwering voor uw ramen? Bekijk dan zeker al onze moderne gordijnen. Door de veelzijdigheid in ons assortiment voldoen wij zowel in stijl als in functionaliteit aan uw specifieke wensen en vindt u zeker de perfecte zonwering voor uw binnenramen. Van elegant tot praktisch en uitvalschermen tot zonnetenten, onze oplossingen maken uw woon- of werkruimte compleet.

Optimaliseer uw wooncomfort

Zoekt u binnenzonwering op maat voor uw woning? Neem dan zeker een kijkje in ons ruime aanbod aan warmtewerende zonwering en bestel uw favoriet. Bij ons vindt u verschillende soorten binnenzonwering op maat, specifiek afgestemd op uw persoonlijke wensen en de stijl van uw binnenramen. Of u nu klassieke of moderne voorkeuren hebt, wij hebben allerlei soorten binnenzonwering die aansluiten bij elke levensstijl. Ons assortiment zonweringen biedt tal van mogelijkheden om uw ramen binnen zowel functioneel als esthetisch te verbeteren. Laat u adviseren door onze experts voor de perfecte binnenzonwering op maat.

falal 2 1