Moderne rolluiken

pexels marco fortes 14118872

Moderne rolluiken

Met moderne rolluiken betreedt u een nieuwe dimensie van comfort en veiligheid. Afkomstig van de vakkundige handen van STOR’HOUSE in Berchem, combineren deze rolluiken een strak design met de robuuste functionaliteit van buitenzonwering. Ze bieden niet alleen uitstekende bescherming tegen de zon, maar dienen ook als extra beveiliging voor uw woning of bedrijfspand.

Esthetische en andere voordelen van moderne rolluiken

Moderne rolluiken zijn al geruime tijd erg populair als buitenzonwering en zijn niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Net zoals zonnescreens beschermen ze uw privacy en zijn ze makkelijk te bedienen. Uniek aan de rolluiken is ook dat ze inbrekers vertragen. Buiten deze praktische voordelen, mogen ook de esthetische aspecten van moderne rolluiken als buitenzonwering niet onderschat worden. Raamdecoratie hoeft niet louter functioneel te zijn; ze kunnen een architectonisch element toevoegen dat de uitstraling van uw gebouw versterkt. Voor een breder scala aan opties, kunt u ook denken aan zonnetenten als aanvulling. Kies uit een breed scala van materialen, kleuren en afwerkingen om de buitenkant van uw pand een moderne, stijlvolle of zelfs avant-gardistische look te geven. Voor wie geïnteresseerd is in automatisering, bieden we ook automatische zonwering.

Nood aan nieuwe rolluiken?
Aarzel niet om ons aan te spreken!

Voordelen van rolluiken

Warmte-isolatie

Geluidsdempend

Verduisterend

Sterkste type zonwering

inbraakbeveiliging

Motorisering van uw rolluiken en automatische sensoren voor uw buitenzonwering

Al onze producten kunnen elektrisch bediend worden met een motor en kunnen volledig geautomatiseerd worden. Zo is het mogelijk om uw rolluiken en zonwering op een vast tijdstip naar beneden te laten of te laten oprollen bij een onverwachte windvlaag. Door uw moderne rolluiken aan uw domotica te koppelen, kunt u de buitenzonwering zelfs bedienen als u niet thuis bent. Met motors en sensoren is er voor elke situatie een oplossing. Bovendien kunnen we die op bestaande zonwering monteren.

Motoren

Met de motoren van Somfy kunnen wij alle producten automatiseren. De sterkte van de motor wordt aangepast aan hoe groot de uitval van de zonnetent is. De Somfymotoren staan bekend om hun duurzaamheid en lange levensduur, dus u kan gegarandeerd lang uw motor gebruiken.

Bediening

U kan uw scherm met één druk op de knop bedienen via de wand– en afstandsbediening van Somfy. De afstandsbediening is uitgerust met een MY-knop, waarmee u uw scherm automatisch geheel naar uw voorkeuren kan instellen. Er is trouwens een timerfunctie waarmee u uw scherm bijvoorbeeld na twee uur automatisch kan laten sluiten.

Autonome sensoren

Wij bieden enkele verschillende autonome sensoren aan, allemaal zonder bekabeling. Een echte topper is de EOLIS 3D, een winddetector die in het voorprofiel van uw zonnetent geïnstalleerd wordt. Een andere populaire sensor is de zonlichtdetector SUNIS die ervoor zorgt dat uw tent automatisch opent als de zon schijnt.

Maak de slimme keuze en benader ons

U weet nu hoe effectief en mooi moderne rolluiken kunnen zijn als buitenzonwering. Waar wacht u nog op? Neem het heft in eigen handen en maak uw woon- of werkruimte zo aangenaam en veilig als u zelf wilt. Of u nu kiest voor buiten- of binnenzonwering, u investeert niet alleen in comfort maar ook in de esthetische en monetaire waarde van uw pand. Grijp deze kans en bestel ze vandaag nog.