Rolluiken

pexels marco fortes 14118872

Bescherm uw woning met rolluiken

Rolluiken zijn al een hele tijd erg populair en zijn niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Net zoals screens beschermen rolluiken uw privacy en zijn ze makkelijk te bedienen. Uniek aan rolluiken is echter dat ze inbrekers vertragen.

Om het geluids– en warmte-isolerende karakter van rolluiken te bewaren, worden ze standaard opgevuld met PUR-schuim. Dankzij de kwaliteitsvolle motor van Somfy kunnen wij u stille rolluiken met een extra lange levensduur garanderen. Verder kan u op uw energiefactuur besparen met SOLAR-rolluiken, die op zonne-energie werken.

Nood aan nieuwe rolluiken?
Aarzel niet om ons aan te spreken!

Voordelen van rolluiken

Warmte-isolatie

Geluidsdempend

Verduisterend

Sterkste type zonwering

inbraakbeveiliging

Motorisering & automatische sensoren

Al onze producten kunnen elektrisch bediend worden met een motor en kunnen volledig geautomatiseerd worden. Zo is het mogelijk om uw scherm op een vast tijdstip naar beneden te laten of te laten oprollen bij een onverwachte windvlaag.

Door uw scherm aan uw domotica te koppelen, kan u de zonwering zelfs bedienen als u niet thuis bent. Met motors en sensoren is er voor elke situatie een oplossing. Bovendien kunnen we die op bestaande zonwering monteren.

Motoren

Met de motoren van Somfy kunnen wij alle producten automatiseren. De sterkte van de motor wordt aangepast aan hoe groot de uitval van de zonnetent is. De Somfymotoren staan bekend om hun duurzaamheid en lange levensduur, dus u kan gegarandeerd lang uw motor gebruiken.

Bediening

U kan uw scherm met één druk op de knop bedienen via de wand– en afstandsbediening van Somfy. De afstandsbediening is uitgerust met een MY-knop, waarmee u uw scherm automatisch geheel naar uw voorkeuren kan instellen. Er is trouwens een timerfunctie waarmee u uw scherm bijvoorbeeld na twee uur automatisch kan laten sluiten.

Autonome sensoren

Wij bieden enkele verschillende autonome sensoren aan, allemaal zonder bekabeling. Een echte topper is de EOLIS 3D, een winddetector die in het voorprofiel van uw zonnetent geïnstalleerd wordt. Een andere populaire sensor is de zonlichtdetector SUNIS die ervoor zorgt dat uw tent automatisch opent als de zon schijnt.