Vouwgordijnen

Bescherm uw privacy met vouwgordijnen

Wil u voorkomen dat voorbijgangers in uw moderne huis kunnen binnenkijken? De traditionele oplossing daarvoor zouden glasgordijnen zijn, maar die passen uiteraard niet bij de strakke uitstraling van uw interieur. In de plaats stellen wij u graag vouwgordijnen voor.

Storehouse store americain sur mesure 1

Het gemak van vouwgordijnen ervaren? Geef ons dan zeker een seintje.

ff

Makkelijk te onderhouden stores

De gordijnen kan u makkelijk manueel bedienen met een doorlopende ketting of elektrisch, waarbij u zelfs de optie hebt om de gordijnen op uw smarthome aan te sluiten. Daardoor kan u die heel gemakkelijk gebruiken.

Qua onderhoud hebben de gordijnen een groot voordeel: ze hangen bovenaan het frame vast met klittenband, waardoor u ze makkelijk los kan maken om in de wasmachine te steken. Uit ons ruime assortiment aan stoffen kan u zelf kiezen of u transparante, semi-transparante of verduisterende gordijnen wil. Als u ze goed onderhoudt, gaan de gordijnen heel lang mee.

Gordijnen & stores in diverse stoffen & kleuren

Door de grote variatie aan stoffen en kleuren kan u er een uitzoeken die helemaal aansluit bij uw interieur en uw smaak. U krijgt van ons een mooie garantie op uw gordijnen, waardoor u voor een tijdje gerust kan zijn.

839CD418 1F97 4C51 9FE5 9CD5D9763F79