Buiten zonnewering

Wilt u optimaal buiten genieten van uw terras met de juiste zonnewering? Reken dan op de professionele service van STOR’HOUSE in Berchem om uw buitenzonwering op maat bij u te installeren. Wij zijn uw betrouwbare partner in regio Antwerpen en plaatsen elke buitenzonwering op maat in uw tuin of woning.

Zonnetenten

Meer info

Zonnescreens

Meer info

Rolluiken

Meer info

Terrasoverkappingen

Meer info

Lamellendaken

Meer info

Uitvalschermen

Meer info

Geniet buiten van uw terras met onze zonnewering

Wilt u de lichtinval in uw woning controleren en tegelijk buiten kunnen genieten met de juiste zonnewering? Twijfel dan niet om onze hulp in te schakelen om uw zonnewering te plaatsen. U kunt zich beroepen op de ervaring van onze vakmensen om de juiste keuze te maken. U heeft namelijk de keuze tussen allerlei gewone of elektrische zonneweringen voor buiten. Met een luxe terrasoverkapping heeft u meteen een uitbreiding van uw leefruimte. Onze andere producten zoals zonnetenten, rolluiken, screens, lamellendaken en uitvalschermen kunnen eveneens op maat worden geplaatst. Maak uw terras of tuin uitnodigend in een warme zomer met onze buitenzonwering op maat.

Contacteer ons en plan een adviesgesprek in

Zou u zonnewering op maat willen laten installeren voor buiten? Laat u dan adviseren door onze deskundige medewerkers, voor een uniek resultaat dat perfect aansluit bij uw wensen en de esthetiek van uw woning. Met onze speciaal ontworpen buitenzonwering op maat, geniet u van een optimale bescherming tegen de zon, en met zonwering voor binnenramen houdt u het binnenklimaat aangenaam. Dankzij onze jarenlange ervaring en grondige kennis van materialen en technieken, kunnen wij u perfect begeleiden in uw keuze naar de juiste buitenzonwering op maat.