Terrasoverkapping op maat

Een terrasoverkapping op maat kan uw terras tot een ware leefruimte omvormen. De vaste constructies uit aluminium met vouwdak uit textiel bewaren het uitzicht op uw tuin terwijl u beschut bent voor de wind, zon en regen. We voorzien steeds een waterafvoer. Als optie kunt u zijwanden, infraroodverwarming en ledverlichting integreren en de zijwanden kunnen naar boven gerold worden. Door de vele mogelijkheden kunt u elk seizoen in uw pergola vertoeven.

sunpro3

Interesse in een terrasoverkapping? Contacteer ons voor meer informatie over de mogelijkheden en de verschillende modellen.

blinds2 2 1024x842 1

Koel en comfortabel buiten zitten met uw terrasoverkapping op maat

Een terrasoverkapping op maat is niet alleen een verrijking voor uw woning, maar biedt ook de ideale schaduwplek tijdens warme zomerdagen. Het vermogen om de zonwering op maat af te stemmen op uw specifieke behoeften, betekent dat u altijd de perfecte hoeveelheid schaduw en koelte kunt creëren. U kunt kiezen voor vast gemonteerde aluminium lamellen of een flexibeler systeem. Onze installateur zorgt voor een naadloze integratie met uw bestaande buitenruimte. Dit maakt onze terrasoverkappingen ideaal voor zowel een balkon als een ruimer terras.

Voordelen van een terrasoverkapping

Zonwerend

Vergroot woning

Heel het jaar door buiten zitten

Geen vergunning nodig

Duurzaam en tijdloos

Verander vandaag nog uw buitenruimte

Bent u klaar om uw terras om te toveren tot een prachtige buitenkamer waar u elk seizoen van kunt genieten? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen met het realiseren van uw droomterras. Wij staan klaar om de perfecte terrasoverkapping op maat te ontwerpen en te installeren. Laat ons uw visie werkelijkheid maken.