Plisségordijnen

Plisségordijnen, keuze in montage & bediening

Een uniek kenmerk van plisségordijnen is dat ze enorm veelzijdig zijn door de ruime keuzemogelijkheid op vlak van montage en bediening. Als u de gordijnen sluit, plooien ze op zoals een harmonica, wat ze perfect maakt voor trapeziumvormige of ronde ramen.

N275 — living room

Spreken plisségordijnen u aan? Neem een kijkje in onze winkel!

N275

(Semi-)transparante of verduisterende gordijnen

De gordijnen kan u met een doorlopende ketting of een stang bedienen, maar u kan ze ook gewoon met de hand openen of sluiten. Daarnaast kan u voor elektrische besturing kiezen, waarbij u uw gordijnen met uw smarthome kan regelen. In ieder geval is de zonwering heel efficiënt, makkelijk te gebruiken én onderhoudsarm.

U kan zelf bepalen of u transparante, semi-transparante of verduisterende gordijnen wenst dankzij het grote assortiment aan stoffen. Verder hebben wij stoffen met speciale patronen en gordijnen die brandwerend zijn of licht reflecteren. Alle voorgaande materialen zijn erg duurzaam, waardoor u lang van uw gordijn zal kunnen genieten.

Brandvertragende gordijnen

Plisségordijnen kunnen maximaal 150 cm hoog en breed zijn. Wij stellen een wijde keuze aan stoffen ter beschikking, dus u zal uw gordijnen helemaal aan uw wensen kunnen aanpassen. U kan zelfs kiezen voor brandvertragende gordijnen. Wij verzekeren u van een ruime garantie op plisségordijnen.

N323 — bathroom