Professionele installateur voor uw zonwering

Zonwering op maat

Zowel binnen als buiten

Duurzame materialen

Uw zonwering laten plaatsen door een professionele installateur is belangrijk voor het maximaliseren van uw woon- of werkcomfort. Bij STOR’HOUSE in Berchem begrijpen we het belang van een deskundige installatie en bieden we daarom toegang tot ervaren installateurs die bekend zijn met alle aspecten van zonwering.

Premier Square Shade Sail Beige 790 527 s c1

Heeft u vragen over onze jaloezieën? U kan ons bereiken via telefoon of e-mail.

shade sail staircase

Zonwering door een deskundige installateur laten plaatsen op locatie

Onze installateur komt persoonlijk langs bij u thuis of bij uw bedrijf om alles nauwkeurig op te meten en gepersonaliseerd advies te geven. Dit zorgt ervoor dat we de ruimte kennen. Door ook alles op voorhand op te meten, kunnen we ervoor zorgen dat de zonwering volledig op maat is en past bij uw interieur en uw exterieur. Wij plaatsen zowel zonwering voor binnen als voor buiten. Of u nu bescherming zoekt tegen de zon of een stijlvolle buitenruimte wilt creëren, wij hebben de oplossing. Zo bieden we ook een breed scala aan zonnetenten, perfect afgestemd op uw specifieke wensen. Onze projecten getuigen van onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Neem vandaag nog de stap naar optimaal comfort

Wacht niet langer met het verbeteren van uw leef- of werkomgeving. Een simpele oproep kan de eerste stap zijn naar een aangenamer binnenklimaat en een stijlvolle toevoeging aan uw pand. Overweegt u misschien de gemakken van automatische zonwering? Onze installateurs staan klaar om u te voorzien van het beste advies en een passende zonweringoplossing. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar het verschil dat een professionele installateur kan maken.

Sunshade welcome header@2x@2x scaled 1