Aluminium jaloezieën

thumbnail PHOTO 2022 10 12 12 01 41

Strakke & moderne zonwering

Jaloezieën uit aluminium worden met hun strakke uitstraling vaak toegepast in moderne woningen. Hun populariteit hebben ze te danken aan het feit dat ze makkelijk en efficiënt te bedienen zijn en bovendien weinig onderhoud vragen.

Jaloezieën uit aluminium in huis halen? Kom langs in onze winkel om de mogelijkheden te bekijken!

Jaloezieën uit aluminium of pvc

Enerzijds kan u deze zonwering manueel bedienen met een koord of een stang. Anderzijds is elektrische bediening ook een optie, daarbij kan u zelfs met uw smarthome uw zonwering bedienen.  Zo bepaalt u zelf hoeveel licht u wil doorlaten.

De jaloezieën weerkaatsen het licht wat een mooie lichtinval creëert. De lamellen zijn heel erg duurzaam en u zal er dus lang van kunnen genieten. Gaat u liever voor een ander materiaal? Dan kan u deze jaloezieën eveneens verkrijgen in pvc.

upu

Weetje

Wist u dat er tot zo’n 20-30 % warmte verloren kan gaan aan ‘kale’ ramen? Raamdecoratie heeft namelijk een isolerende functie: zonwering weerkaatst het zonlicht en bewaart de gewenste temperatuur in uw huis

A1D698CD 5890 41E3 B644 6858027959F2 1

Onze lamellen in detail

U kan kiezen tussen lamellen van 16, 25 of 30 mm breed. De maximale breedte van de hele zonwering bedraagt 330 cm, de maximale hoogte is 380 cm. Door de grote variatie aan kleuren en afwerkingen kan u de jaloezieën helemaal aan uw interieur aanpassen. Dankzij onze garantie hoeft u zich geen zorgen te maken als uw jaloezieën kapot zouden gaan.