Aluminium zonwering

Zonnewering op maat

Zowel binnen als buiten

Duurzame materialen

Wilt u aluminium gebruiken voor uw zonwering binnen of buiten? Die mogelijkheid biedt STOR’HOUSE in Berchem, in Antwerpen. Voor zowel raamdecoratie en lamellen als een terrasoverkapping gebruiken we het sterke materiaal aluminium. U heeft steeds keuze uit een grote variatie aan kleuren en afwerkingen om de lamellen aan te passen aan uw interieur.

Duo rolgordijnen 3

Heeft u vragen over onze jaloezieën? U kan ons bereiken via telefoon of e-mail.

IMG 1767 1 scaled 1

Sterke aluminium lamellen als zonwering

Bent u op zoek naar aluminium zonwering om uw woning compleet te maken? Kies dan voor de moderne afwerking van onze aluminium lamellen. Bij STOR’HOUSE zorgen wij steeds voor hoogwaardige zonnewering voor buiten en binnen. Bij ‘kale’ ramen kan er veel warmte verloren gaan. De juiste raamdecoratie heeft een isolerende functie, waarbij het zonlicht weerkaatst en de gewenste temperatuur aanhoudt in uw huis. Ook voor een terrasoverkapping als zonnewering is aluminium erg geschikt. Daarnaast is het materiaal erg duurzaam en zorgt het voor een mooie lichtinval. Gaat u liever voor een ander materiaal? Ontdek dan ook onze zonnewering in hout of pvc. Wij helpen u kiezen uit ons ruime aanbod aan materialen en kleuren.

Kom naar onze winkel voor een adviesgesprek

Wenst u meer advies over onze aluminium zonwering? Vraag dan een adviesgesprek aan via ons contactformulier en wij begeleiden u in uw keuze naar onder andere de juiste aluminium lamellen voor u. Ontdek ons volledige assortiment aan zonnewering op maat voor zowel binnen- als buitenshuis in onze toonzaal. U kunt ons steeds bereiken door te bellen naar 03 235 62 72 of een e-mail te sturen naar info@storhouse.be voor meer informatie of een prijsofferte.

ee e1644498192916