Zonnewering en raamdecoratie voor binnen

Zonnewering op maat

Zowel binnen als buiten

Duurzame materialen

Zoekt u naar de ideale zonnewering voor binnen in uw woning? Zoek dan niet verder en kies voor de raamdecoratie van STOR’HOUSE in Berchem, Antwerpen. Bij ons heeft u de keuze tussen verschillende lamellen en gordijnen in allerlei materialen en kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een strakke en moderne zonwering en maak uw huis compleet.

Duo rolgordijnen 3

Heeft u vragen over onze jaloezieën? U kan ons bereiken via telefoon of e-mail.

IMG 1767 1 scaled 1

Geniet van moderne zonnewering op maat binnen in uw woning

Met de zonnewering van STOR’HOUSE bent u steeds zeker van een uniek en duurzaam resultaat. Al onze opties voor binnen geven een strakke, moderne uitstraling en beschermen u optimaal tegen hevig zonlicht. Vertrouw op onze raamdecoratie om de warmte buiten te houden en de lichtinval te controleren. Ontdek ook onze kwalitatieve aluminium zonwering die nauwelijks onderhoud vraagt. Houten zonnewering voor binnen geeft dan weer een warme uitstraling aan een ruimte. Bij dit soort raamdecoratie kunt u gaan voor zowel een manuele als een elektrische bediening van uw zonnewering. Wilt u gaan voor een meer gesloten alternatief? Bekijk dan zeker al onze moderne gordijnen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Zoekt u lamellen of gordijnen op maat voor uw woning? Neem dan zeker een kijkje in ons ruime aanbod aan zonnewering voor binnen en bestel uw ideale raamdecoratie. Zit u nog met vragen over onze diensten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 03 235 62 72 of stuur een e-mail naar info@storhouse.be voor meer informatie.

ee e1644498192916