Zonnewering en raamdecoratie voor binnen

Zonnewering op maat

Zowel binnen als buiten

Duurzame materialen

Zoekt u naar de ideale zonnewering voor binnen in uw woning? Bij STOR’HOUSE in Berchem vindt u alle soorten binnenzonwering die u nodig heeft. Bij ons heeft u de keuze tussen verschillende soorten binnenzonwering in allerlei materialen en kleuren. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een strakke en moderne binnenzonwering op maat en maakt u uw huis compleet.

Duo rolgordijnen 3

Heeft u vragen over onze jaloezieën? U kan ons bereiken via telefoon of e-mail.

IMG 1767 1 scaled 1

Geniet van moderne zonnewering op maat binnen in uw woning

Met onze zonnewering bent u zeker van een uniek en duurzaam resultaat. Al onze opties voor binnen geven een strakke, moderne uitstraling en beschermen u optimaal tegen hevig zonlicht. Vertrouw op onze raamdecoratie om de warmte buiten te houden en de lichtinval te controleren. Ontdek ook onze kwalitatieve aluminium zonwering die nauwelijks onderhoud vraagt. Houten zonnewering voor binnen geeft dan weer een warme uitstraling aan een ruimte. Bij deze soorten binnenzonwering kunt u gaan voor zowel een manuele als een elektrische bediening van uw zonnewering. Wilt u gaan voor een meer gesloten alternatief? Bekijk dan zeker al onze moderne gordijnen. Door de veelzijdigheid in ons assortiment voldoen wij zowel in stijl als in functionaliteit aan uw specifieke wensen. Van elegant tot praktisch en uitvalschermen tot zonnetenten, onze oplossingen maken uw woon- of werkruimte compleet.

Optimaliseer uw wooncomfort

Zoekt u binnenzonwering op maat voor uw woning? Neem dan zeker een kijkje in ons ruime aanbod aan warmtewerende zonnewering voor binnen en bestel uw favoriet. Bij ons vindt u verschillende soorten binnenzonwering op maat, specifiek afgestemd op uw persoonlijke wensen en de stijl van uw interieur. Of u nu klassieke, moderne, of eclectische voorkeuren hebt, wij hebben allerlei soorten binnenzonwering die naadloos aansluiten bij elke levensstijl. Van strakke rolluiken tot elegante vouwgordijnen, ons assortiment biedt tal van mogelijkheden om uw binnenruimtes zowel functioneel als esthetisch te verbeteren. Laat u adviseren door onze experts voor de perfecte binnenzonwering op maat.

ee e1644498192916