Warmtewerende zonwering voor binnen

Zonwering op maat

Zowel binnen als buiten

Duurzame materialen

Met warmtewerende zonwering creëert u binnen een aangenaam klimaat ongeacht de seizoenen. Bij STOR’HOUSE in Berchem begrijpen we dat uw comfort en welzijn prioriteit hebben, daarom hebben we zonweringssystemen ontwikkeld die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook efficiënt de warmte buiten houden.

NUMBER 1

Heeft u vragen over onze jaloezieën? U kan ons bereiken via telefoon of e-mail.

NUMBER 2

Diverse toepassingen van warmtewerende zonwering voor binnen

Warmtewerende zonwering voor binnen is uiterst flexibel in toepassing. Wij hebben voor elk type raam of opening een oplossing die de warmte buitenhoudt. Zo kunt u bij uw grote raampartijen of lichtkoepel zonwering op maat laten installeren. Dankzij onze verscheidenheid aan stijlen en materialen kunnen we de zonwering naadloos laten aansluiten op uw interieur, terwijl de zonwering doeltreffend de warmte tegenhoudt. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor automatische systemen voor nog meer gebruiksgemak.

Onderneem nu actie en bestel

Aarzel niet langer en kies nu voor het verhoogde wooncomfort dat warmtewerende zonwering voor binnen u kan bieden. Wanneer u zonwering voor buiten of binnen bij ons bestelt, profiteert u niet alleen van een aangenamer binnenklimaat, maar ook van een professionele installatie. Onze deskundige installateurs zorgen voor de optimale plaatsing van uw zonwering. Twijfel niet langer en investeer in een koelere, meer comfortabele leefruimte.

number 3