Zonwering voor een terras

Zonwering op maat

Zowel binnen als buiten

Duurzame materialen

Zonwering voor een terras is de perfecte manier om het hele jaar door van uw buitenruimte te genieten. Bij STOR’HOUSE in Berchem begrijpen we het belang van een comfortabel terras, vrij van de hinderlijke effecten van direct zonlicht. Onze zonwering biedt niet alleen bescherming tegen de zon, maar verhoogt ook de esthetische waarde van uw buitenruimte.

Shoot MEYRIE 2020 Fabien Courmont HD 116

Heeft u vragen over onze jaloezieën? U kan ons bereiken via telefoon of e-mail.

Pergola Terrassemarkise RIVERA P5000 STOBAG 01

Met zonwering voor uw terras bent u beschermd tegen de zon

In de zomer kan de felle zon uw terraservaring beïnvloeden. Gelukkig is zonwering de ideale oplossing om een aangename schaduw te creëren. Wij bieden verschillende soorten buitenzonwering om uw buitenruimte te verrijken. Zonnetenten zijn bijvoorbeeld perfect om uw terras koel en comfortabel te houden. Onze zonwering op maat zorgt ervoor dat elke installatie perfect aansluit bij de afmetingen en stijl van uw terras. Voor degenen die ook zonwering voor een balkon overwegen, hebben wij oplossingen die naadloos integreren met uw buitenruimte.

Verfraai uw terras

Bent u klaar om de ideale zonwering voor uw terras te vinden en uw buitenruimte te transformeren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Laat ons uw terras omtoveren tot de perfecte buitenoase. Onze projecten tonen de veelzijdigheid en kwaliteit van onze zonweringoplossingen, en we zijn enthousiast om ook voor u aan de slag te gaan.

automatic retractable awning 1575x1181 blue and white