Zonwering voor een balkon

Zonwering op maat

Zowel binnen als buiten

Duurzame materialen

Zonwering voor een balkon is onmisbaar om volop te genieten van uw buitenruimte. STOR’HOUSE in Berchem biedt een breed scala aan oplossingen die niet alleen beschermen tegen de zon, maar ook uw balkon transformeren tot een stijlvolle en comfortabele buitenruimte. Of het nu gaat om een klein stadsbalkon of een ruim terras, wij bieden de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek.

open awning mx 930 with beige fabric cover and brown frame attached to balcony of apartment building

Heeft u vragen over onze jaloezieën? U kan ons bereiken via telefoon of e-mail.

SS SQ A32 3x2AF gray

Diverse opties in zonwering voor een balkon

Bij de keuze voor zonwering voor uw balkon zijn er talloze mogelijkheden. Wij bieden zonwering op maat die naadloos aansluit bij uw persoonlijke stijl en de architectuur van uw woning. De beste zonwering biedt een optimale balans biedt tussen lichtfiltering, privacy en gebruiksgemak. Zonwering kan tevens een esthetische meerwaarde bieden als raamdecoratie, waardoor uw balkon een verlengstuk wordt van uw interieur. Onze projecten laten zien hoe een zorgvuldig gekozen zonwering niet alleen functioneel is, maar ook een visueel statement kan zijn.

Maak van uw balkon een droomplek

Wilt u het hele jaar door genieten van uw balkon, zonder last te hebben van de felle zon? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Samen vinden we de perfecte zonwering die aansluit bij uw wensen en de unieke kenmerken van uw buitenruimte. Laat ons u helpen uw balkon om te toveren tot uw favoriete plekje.

balcony awnings 1000x1000 1