Houten zonnewering

Zonnewering op maat

Zowel binnen als buiten

Duurzame materialen

Wilt u houten zonnewering laten installeren in uw huis, voor een warme uitstraling? Dan moet u bij STOR’HOUSE in Berchem, Antwerpen zijn. Wij installeren houten lamellen of jaloezieën, die zorgen voor een gezellige sfeer. De zonnewering is zeer efficiënt en makkelijk in gebruik. Kies zelf de lichtinval en laat uw lamellen door ons installeren.

houten lamellen

Heeft u vragen over onze jaloezieën? U kan ons bereiken via telefoon of e-mail.

LECLEF scaled e1667497810100

Kies voor een warme sfeer met onze houten zonnewering

Bent u geïnteresseerd in natuurlijke materialen voor uw raamdecoratie? Ontdek dan de houten zonnewering van STOR’HOUSE. Houten lamellen zijn de meest natuurlijke vorm van zonnewering voor binnen. Het materiaal weerkaatst weinig tot geen licht, wat zorgt voor een mooi licht- en schaduweffect. Bovendien is het net als onze aluminium zonwering onderhoudsarm en zeer duurzaam. Onze lamellen kunt u zowel manueel als elektrisch bedienen. Kies de zonnewering op maat van uw woning en wij zorgen voor de kwaliteit en een persoonlijke afwerking.

Contacteer ons voor een offerte

Heeft u interesse in onze houten zonnewering op maat? Kom bij ons langs in de toonzaal in Berchem voor het juiste advies. Als u nog met dringende vragen zit, kunt u ons ook altijd telefonisch bereiken of via het contactformulier. Bel naar 03 235 62 72 of stuur een e-mail naar info@storhouse.be en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Premium collectie