Zonnescreens op maat

Zonnewering op maat

Zowel binnen als buiten

Duurzame materialen

Wilt u uw huis koel houden in de zomer met zonnescreens op maat? Laat deze dan installeren door STOR’HOUSE uit Berchem in Antwerpen, voor een strak resultaat. De screens houden niet enkel de zon tegen, maar kunnen ook de warmte binnenhouden in de winter. Bij ons heeft u keuze uit verschillende modellen, zodat u zelf de exacte lichtinval in uw woning kunt bepalen.

upu

Heeft u vragen over onze jaloezieën? U kan ons bereiken via telefoon of e-mail.

LECLEF scaled e1667497810100

Bespaar energie met onze zonnescreens op maat

Als u de lichtinval en warmtestraling zelf wilt controleren, zijn onze zonnescreens de oplossing voor u! Bij STOR’HOUSE plaatsen wij uw zonnewering op maat van uw woning. In ons ruime aanbod aan zonnewering voor buiten raden wij deze energiebesparende screens aan. Wij bevestigen de doorzichtige, afrolbare doeken op raamprofielen of gevelstenen. De automatische zonnewering kan het zonlicht tegenhouden zonder uw uitzicht te beperken. We bieden zelfs een speciaal privacydoek aan voor een zo min mogelijke inkijk in uw woning, terwijl u wel naar buiten kunt kijken. Ontdek alle soorten doeken en functies in ons gamma.

Vraag online uw offerte aan

Bent u geïnteresseerd in onze zonnescreens op maat? Kom dan zeker naar onze toonzaal in Berchem om onze producten te bewonderen. Wij tonen u het volledige aanbod zodat u alle mogelijkheden kunt bekijken. Als u vragen heeft kunt u ons steeds bereiken door het contactformulier in te vullen. Bel ook naar 03 235 62 72 of stuur een e-mail naar info@storhouse.be voor meer informatie.

Premium collectie