Zonnescreens op maat

Zonnewering op maat

Zowel binnen als buiten

Duurzame materialen

Wanneer het gaat om het creëren van de ideale leef- of werkomgeving, biedt STOR’HOUSE in Berchem zonnescreens op maat die naadloos passen bij uw specifieke behoeften. Of uw raam nu klein, groot, vierkant of rond is, zonnescreens op maat zorgen voor een elegante en functionele oplossing.

upu

Heeft u vragen over onze jaloezieën? U kan ons bereiken via telefoon of e-mail.

LECLEF scaled e1667497810100

Waarom kiezen voor zonnescreens op maat?

De keuze voor zonnescreens op maat is een keuze voor individualiteit en precisie. Standaardschermen laten vaak kieren open waardoor zonlicht alsnog uw ruimte kan binnendringen, terwijl op maat gemaakte screens een perfecte pasvorm bieden. Hierdoor maximaliseert u de functionaliteit: optimale zonnewering en tegelijkertijd een esthetisch verantwoorde look die harmonieert met uw interieur. Als u het gemak naar een hoger niveau wilt tillen, kunt u zelfs kiezen voor automatische zonnewering. Of u nu kiest voor buiten- of binnenzonwering, zonnescreens op maat zijn bovendien verkrijgbaar in een scala aan materialen en kleuren, zodat u uw ruimte echt een persoonlijke toets kunt geven.

Verrijk uw ruimte

Bent u overtuigd van de veelzijdige voordelen en de esthetische allure van zonnescreens op maat als zonwering voor buiten? Wacht dan niet langer. Het is tijd om te handelen en uw comfort en levenskwaliteit te verhogen. Als u op zoek bent naar iets echt unieks, overweeg dan houten zonnewering te bestellen. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u door het eenvoudige bestelproces te leiden. Van materiaalkeuze tot metingen en installatie, wij zorgen voor een naadloze ervaring van begin tot eind.

Premium collectie