Automatische zonnewering voor uw comfort

Zonnewering op maat

Zowel binnen als buiten

Duurzame materialen

Bent u geïnteresseerd in automatische zonnewering, zodat u deze zelf niet hoeft te bedienen? Kies dan voor de persoonlijke service van STOR’HOUSE in Berchem. Wij helpen u met de installatie van uw schermen of luifel op maat en stellen deze perfect af op uw voorkeuren. Ontdek het volledige assortiment bij ons in de winkel en reken op persoonlijk advies.

Duo rolgordijnen 3

Heeft u vragen over onze jaloezieën? U kan ons bereiken via telefoon of e-mail.

Houten jaloezieen 119

Een automatische bediening voor uw zonnewering

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw automatische of elektrische zonnewering? Dan zit u goed bij STOR’HOUSE in Berchem, Antwerpen. Wij zorgen voor een persoonlijke aanpak en professioneel advies bij elke aankoop. Bijna al onze opties voor zonnewering kunnen worden geautomatiseerd. Dat geldt zowel voor onze zonnewering voor buiten als voor binnenshuis. Bekijk onze zonnetenten die volledig automatisch kunnen worden ingesteld. Al onze verschillende modellen kunnen op bepaalde tijdstippen uitrollen en weer oprollen, zonder dat u dit moet bedienen. Bovendien kunnen we de automatische bediening ook op uw bestaande zonnewering monteren.

Bestel uw zonnewering bij ons

Wilt u automatische zonnewering op maat door ons laten installeren? Twijfel dan niet om ons contactformulier in te vullen en wij helpen u zo snel mogelijk verder. Wij helpen u bij uw keuze, zodat u de juiste zonnewering bestelt. Zo kunt u bijvoorbeeld onze zonnescreens op maat helemaal personaliseren naar uw wensen. Bel ons op het nummer 03 235 62 72 of via ons e-mailadres info@storhouse.be

C148 — bedroom — cells