Elektrische zonnewering op maat

Zonnewering op maat

Zowel binnen als buiten

Duurzame materialen

Scherm uw terras af van het zonlicht in de zomer met elektrische zonnewering op maat. Bij STOR’HOUSE in Berchem plaatsen we alle soorten zonweringen voor zowel binnen als buiten in Antwerpen. Wij zorgen ervoor dat u elk seizoen optimaal kunt genieten van uw tuin of terras. Al onze elektrische producten kunnen automatisch bediend worden.

Duo rolgordijnen 3

Heeft u vragen over onze jaloezieën? U kan ons bereiken via telefoon of e-mail.

IMG 1767 1 scaled 1

Ons uitgebreide aanbod aan elektrische zonnewering

Wilt u in de zomer graag genieten van het weer op uw terras met de juiste zonnewering voor buiten? Ontdek dan onze elektrische modellen waarbij de zonnewering automatisch kan uitrollen. Bij de zonnewering van STOR’HOUSE heeft u keuze tussen onder andere open modellen, schaararmschermen, stoffen tenten, cassetteschermen en nog veel meer. Deze zonnetenten kunt u laten uitrollen op een bepaald tijdstip en ook weer automatisch laten oprollen bij een onverwachte windvlaag. Bent u geïnteresseerd in een permanente zonnewering of een pergola? Bekijk dan zeker ook onze luxe terrasoverkappingen.

Vraag een prijsofferte aan

In ons aanbod aan elektrische zonnewering vindt u zeker wat u zoekt. Weet u niet welk scherm het beste bij uw terras zou passen? Vraag dan zeker het professioneel advies van onze medewerkers en kom langs in onze toonzaal. We begeleiden u in uw keuze en bekijken samen de mogelijkheden voor zonnewering aan uw woning. Bel naar 03 235 62 72 of stuur een e-mail naar info@storhouse.be voor een antwoord op al uw vragen. Ook via ons contactformulier zijn we steeds bereikbaar.

ee e1644498192916