Buiten zonnewering plaatsen

Zonnewering op maat

Zowel binnen als buiten

Duurzame materialen

Wilt u optimaal buiten kunnen genieten van uw terras met de juiste zonnewering? Reken dan op de professionele service van STOR’HOUSE in Berchem om die bij u te installeren. Wij zijn uw betrouwbare partner voor zonnewering in Antwerpen en plaatsen elk screen of elke overkapping op maat van uw tuin of woning.

sunpro recht

Heeft u vragen over onze jaloezieën? U kan ons bereiken via telefoon of e-mail.

Wingpro 3

Geniet buiten van uw terras met onze zonnewering

Wilt u de lichtinval in uw woning controleren en tegelijk van uw tuin kunnen genieten met de juiste zonnewering voor buiten? Twijfel dan niet om de hulp in te schakelen van STOR’HOUSE om uw zonnewering te plaatsen. Doe een beroep op de ervaring van onze vakmensen om de juiste keuze te maken. U kunt namelijk kiezen tussen allerlei gewone of elektrische zonneweringen voor buiten. Met een luxe terrasoverkapping heeft u meteen een uitbreiding van uw leefruimte. Onze andere producten zoals zonnetenten, rolluiken, screens, lamellendaken en uitvalschermen kunnen eveneens op maat worden geplaatst. Maak uw terras of tuin uitnodigend in een warme zomer met onze zonnewering voor buiten.

Contacteer ons en plan uw adviesgesprek

Zou u zonnewering op maat willen laten installeren voor buiten? Laat u dan adviseren door onze medewerkers, voor een uniek resultaat. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u perfect begeleiden in uw keuze naar de juiste zonnewering voor u. Als u nog vragen heeft, kunt u ons contacteren door te bellen naar 03 235 62 72 of een e-mail te sturen naar info@storhouse.be en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

sunpro3